Dorohoi News Logo

[FOTO] Crăciunul aduce sărbatoarea la Dorohoi

mpreună de Crăciun

Sărbătorile de iarnă au fost cinstite de către dorohoieni, Duminică, 19 decembrie începând cu ora 15:00, la Sala Teatrului din municipiu unde a avut loc spectacolul: ,,Împreună de Crăciun".
   Organizat sub egida Casei municipale de Cultură, evenimentul a reunit pe aceiaşi scenă tinerele talente ale dorohoiului. Reprezentaţiile au constat în numere de muzică, dans şi teatru.
   La eveniment au participat nume deja cunoscute din repertoriul muzicii populare, cât şi uşoare ca: Petronela Popa în varsta de 6 ani, Diana Saveliev, Claudiu Brânzilă şi Mitică Hapliuc sau Ana Maria-Alexie, Cosmina Aparaschivei şi Larisa Avasilichioaiei. În ceea ce priveşte dansul trupa Best Crew a ridicat sala în picioare prin mişcările îndrăzneţe, cascadoriile efectuate şi costumaţiile prezentate.
   Spectacolul a fost sponsorizat de către Primaria Municipiului Dorohoi, prin intermediul d-lui primar Dorin Alexandrescu, fiecare participant a primind câte o punguţă cu dulciuri. Multumim tuturor celor care au raspuns cu drag si in numar foarte mare initiativei noastre de a organiza acest spectacol:Primaria Municipiului Dorohoi,Casa de Cultura Dorohoi ,partenerilor media(DorohoiNews,Stiri.Botosani,Monitorul de Botosani,Evenimentul de Botosani,Botosaneni.ro,live Botosani.ro).Acest lucru ne incurajeaza sa credem ca spectacolul “Impreuna de Craciun”va deveni o traditie la Dorohoi in preajma Sfintelor Sarbatori de iarna. Craciun fericit tuturor dorohoienilor si un an 2011 cu sanatate,bucurii in suflet si bunastare in caminul dumneavoastra! La multi ani!”, a precizat prof.Macovei Loredana.
     ,,Mulţumim copiilor că şi-au făcut timp şi au pus suflet în a realiza acest specatcol. Ne bucurăm că am avut susţinerea Primăriei, d-nul primar Dorin Alexandrescu ne-a întîmpinat iniţiativa cu bucurie şi ne-a sprijinit. Cu acest prilej Casa de Cultură a municipiului Dorohoi urează tuturor locuitorilor oraşului Sărbători fericite!", a declarat pentru DorohoiNews.ro, director Casa Municipală de Cultură, Valuta Murariu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web